Ballagás a tiszafüredi gimnáziumban (videó)

TISZAFÜRED | Május 5-én délelőtt 10 órakor csendült fel utoljára a gimnázium csengője a Kossuth Lajos Gimnázium végzősei számára.

Az iskola honlapjának beszámolója szerint, először Dr. Pásztorné dr. Vass Anikó intézményvezető köszöntötte az egybegyűlteket. Az iskola díszvendégei között helyet foglaltak a Matastik család tagjai, a Puskás – ösztöndíjat alapító osztály képviselői, valamint a Tiszafüredi Járási Hivatal vezetője, Varga Tibor és Vargáné Balogh Irén alpolgármester. A beszédet követően olvasták fel Fazekas Sándor miniszter úr üdvözletét és jókívánságait.

Idén is emléklapot vehettek át az igazgatónőtől az egyes osztályokból azok, akik kimagasló tanulmányi vagy sportteljesítményt nyújtottak, valamint az osztály-, illetve iskolaközösségben vállaltak és végeztek többletmunkát. A Puskás – díjat Szőllősi Dávid nyerte el, a gimnázium saját alapítású KLG – díját Monok Eszter(12.A)  részére ítélte oda a tantestület. A pedagógiai munkát elismerő Matastik – gyűrű díjazottja Virágné Jordán Mária könyvtáros tanárnő lett.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights