Szakmai Fórum

Kép: infoKarcag

KARCAG | Dobos László polgármester, a tanács elnöke megnyitója után Gulyás Ferencné, a MIEÓ intézményvezetője köszöntötte a megjelenteket.

A Déryné Kulturális Központban tartotta március 28-án a Karcag és Térsége Tehetségsegítő Tanács Szakmai Fórumát.

Dobos László polgármester, a tanács elnöke megnyitója után Gulyás Ferencné, a MIEÓ intézményvezetője köszöntötte a megjelenteket. Az ünnepi műsort követően Györfi Sándor Kossuth-díjas szobrász és dr. Nagy Molnár Miklós, a Györffy István Nagykun Múzeum igazgatója szólt a tehetséggondozás fontosságáról és módjáról, majd szakmai előadások voltak.

A MIEÓ Kuthen úti óvodája tehetséggondozó műhelye mutatkozott be a környező településekről is érkezett óvodapedagógusoknak. Inspirációk a tehetségpont együttműködéseiben címmel is volt előadás és a szülők bevonásáról, valamint a gyermektánc tehetségműhelyekben folyó munkáról is beszámoltak a műhelyvezető óvodapedagógusok.

infoKarcag

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »