Készül a szezonra Berekfürdő

BEREKFŐRDŐ | Határon túlról és a szomszéd településekről is érkeznek vendégek a bereki gyógyvizű strandra.

– Mi évente két alkalommal jövünk Berekfürdőbe egy kicsit pihenni – árulja el egy csíkszentkirályi társaság szóvivője Sípos Erzsébet. Nyáron nem jövünk, akkor nekünk meleg van. Nagyon szép a természetközeli környezet, nagyon jó a gyógyvíz hatása, szeretünk a környéken is kirándulni, megismerni a nevezetességeket. Nálunk nincsenek ilyen gyógyvizek, csak borvizek, mely nem is ilyen meleg és kisebbek a fürdőlehetőségek is.

– Most vagyunk először itt, úgy ajánlották nekünk. Budapestről jöttünk, nagyon fáradt vagyok azt érzem, de nagyon jó a víz. Bejártuk már az ország több strandját, régebben Budapesten is fürödtünk, az már nem a mi pénztárcánknak való. Először, de nem utoljára vagyunk itt, a kinti medencéket nézegettük, az unokáinkkal is visszajövünk ide – mondja Szabó Józsefné Zsuzsa és férje Budapestről.

– Mi Mezőtúrról jöttünk át egy kicsit fürdeni. Közel van hozzánk, jól megközelíthető. Kedvesek az emberek, az étel ital választék, a kiszolgálás nagyon jó. Nekünk ez a gyógyvizes medence épp elég télen is jó kijönni. Gyógykezelést mi csak Túrkevére kaphatnánk, ide nem, de nekem a medencében az a dögönyöző többet ért, mint egy masszázs. megebédeltünk nagyon jól éreztük magunkat, megyünk haza – mondja Szűcs Ilona.

infoKarcag

 

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights