Dr. Kállai Mária átvette képviselői mandátumát (videó)

SZOLNOK | Kedden délután a választási bizottság elnökétől, doktor dr. Czifra Károlytól átvette az országgyűlési képviselők mandátumát igazoló okmányt dr. Kállai Mária.

Kép: iSzolnok

Miután a szavazatok összeszámlálása után a kifogásokat is elbírálták, így megállapítható volt, hogy a választás törvényes és eredményes, így nincs akadálya a mandátumok kiosztásának. A Fidesz-KDNP korábbi jelöltje, mától hivatalos okmánnyal is igazoltan a május elején megalakuló országgyűlés  tagja és a több mint ötezer voksnyi előnnyel zárta a választási küzdelmet. A képviselő asszony megköszönte a választók erős bizalmát, hálásan gondol az eltelt hosszú és nagyon nehéz időszakra, ahol munkatársai, támogatói nagyon komoly munkát végeztek “terepen” a végső siker érdekében.

Dr. Kállai Mária azt mondta, hogy reményei szerint folytathatják a megkezdett és sikeres munkát, amit a megye képviselői eddig maguk mögött tudhatnak. Erre biztosíték a parlamenti többség és az is, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megyében minden választókerületből a Fidesz-KDNP jelöltjei jutottak az új országgyűlésbe.

Az új országgyűlés május 8-án alakul meg.

iSzolnok

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights