Az EP megszavazta, de a Fidesz nemmel voksolt a Soros-szervezetek támogatásáról

Morvai Krisztina közleményében kifejtette, sajnos megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést – írja a 888.hu.

Az EP-képviselő kifejti, hogy olyan gyalázatos előterjesztés került az Európai Parlament elé, amelynek lényege: az Európai Unió anyagilag is támogatni fogja azokat a civil szervezeteket, amelyek gyakorlatilag hasonló tevékenységet végeznek, mint az emlékezetes ukrajnai Majdan téri felforgatás, amelynek az eredménye ismert.

Morvai úgy látja, hogy bár hazánkban 70%-os részvétel mellett kétharmados többséggel nyert a migráció ellenes oldal, mégsem dőlhetünk hátra, hiszen elkezdődött a tudatos, szervezett destabilizálás, tömegtüntetésekkel, az ellenzék azon bizarr összefogásának „élesítésével”, amelyet már a választásokon is megkezdtek (gyomorforgató módon együtt tüntet a Jobbiktól Gyurcsányékig az egész ellenzék…).

Kiemelte, hogy a Fidesz-delegáció jelenlévő tagja, valamint Anna Zaborska szlovák képviselőnő is nemmel szavazott.

Arra kérem a magyar embereket, hogy írjanak tiltakozó leveleket a Néppárt tagjainak (értelemszerűen kivéve a Fidesz-KDNP delegációját és Zaborska asszonyt), és biztassák erre külföldi ismerőseiket is – zárta közleményét.

– írta Morvai.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights