Szabad Magyar Sajtó Napja a Megyeházán (képek)

SZOLNOK | Hosszú esztendők hagyománya, hogy a megye és a város vezetése közösen köszönti a megyei sajtóban dolgozókat a Szabad Magyar Sajtó Napján – olvasható a megyei önkormányzat Facebook oldalán.

A február 13-án megtartott megyeházi ünnepségen Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Fejér Andor, Szolnok város alpolgármestere köszöntötték a vendégeket és köszönték meg a szakemberek munkáját.

Molnár Lajos, a törökszentmiklósi T1 TV rendező-operatőre kapta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat sajtódíját. Az általa, 10 évvel ezelőtt, 2008-ban indult T1 televízió ugyan kezdetben törökszentmiklósi helyi kábeltelevíziós tévécsatornaként kezdett, mára azonban a térség televíziója lett. Műsorai körülbelül 15 ezer háztartásba jutnak el megyénkben. Jól felkészült, alapos szakember, aki naprakész a technikai és technológiai újítások terén. 

Szolnok város elismerését Ladoniczki Dániel, az Aktív Rádió műsorvezetője kapta.
A helyi médiában éppen azt a generációt képviseli, melynek a sajtó már egészen mást jelent, azt teljesen másként értelmezi. Fiatal kora ellenére képes több korosztályt megszólítani, ami rendkívül nagy erénye.

A rendezvényen a tiszafüredi Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola tanulói adtak ünnepi műsort a vendégeknek.