Egy idős nőt akart kirabolni egy fiatalkorú fiú Kisújszálláson

KISÚJSZÁLLÁS | A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy fiatalkorú kisújszállási lakos ellen.

Kép: police.hu

A 17 éves fiú 2018. március 27-én 10 óra 30 perc körül becsöngetett Kisújszálláson egy családi házba azzal az indokkal, hogy az egyik szeretetszolgálatnak gyűjt adományt. A kapuhoz érkező ingatlan tulajdonosával a kerítésen keresztül kezet fogtak. Miután az idős nő közölte, hogy nem tud pénzt adni, a fiú ismét kezet nyújtott. Ekkor megszorította az asszony egyik, majd a másik kezét és megkísérelte az ujjain lévő két gyűrűt lehúzni. A sértett azonban kiabálni kezdett, így a fiatal értékek nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal adatokat, információkat gyűjtöttek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a 17 éves támadót. A nyomozók a fiatalkorút elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

police.hu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »