Tört, zúzott és rabolt

KISÚJSZÁLLÁS | A rendőrség vádemelést javasol az ellen a férfi ellen, aki díszhalakat rabolt Kisújszálláson.

Kép: police.hu

Ahogy arról korábban hírt adtunk, egy 32 éves férfi jelent meg dühöngve 2017. október 17-én délután egy kisújszállási háznál. A férfi először a melléképületben lévő díszhaltenyészetbe ment, ahol több akváriumot megrongált és összetört, majd egy zacskóba különféle halakat gyűjtött össze. További értékek után akart kutatni, így családi ház emeletére is felment, ahol még eltulajdonított két mobiltelefont. Éppen távozni akart, amikor az otthon tartózkodó sértett tetten érte őt. Az asszony megpróbálta feltartóztatni az idegent, aki ellökte őt. A rendőrök még a helyszínen elfogták a helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. A Szolnoki Járásbíróság 2017. október 20-án rendelte el R. Zoltán előzetes letartóztatását.

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett, lopás vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére a napokban megküldte.

police.hu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »