Gyerekeket rabolt ki az utcán

KISÚJSZÁLLÁS | Vádemelést javasol a rendőrség rablás bűntett elkövetése miatt egy kisújszállási fiatal ellen.

Kép: police.hu

Ahogy arról korábban hírt adtunk, egy 17 éves fiú 2017. szeptember 7-én délután Kisújszállás egyik utcáján megállította két ismerősét. A 15 és 13 éves gyerekektől pénzt követelt és először csak bántalmazással fenyegette őket, később azonban az egyik fiút meglökte és megütötte. Az ütést követően a sértett átadott valamennyi készpénzt a bántalmazónak, aki a zsákmányt megszerezve elmenekültek a helyszínről.  A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a 17 éves kisújszállási lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. A Szolnoki Járásbíróság 2017. szeptember 8-án elrendelte a fiatal előzetes letartóztatását.

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 17 éves fiú ellen folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére a napokban megküldte.

police.hu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »