Baleset Tiszaföldváron és Jászberényben

Illusztráció. (Kép: bateskylaw.com)

J-N-SZ MEGYE | A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, mind a két baleset az előzési szabályok megsértése miatt következett be. Tiszaföldváron a déli órákban egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi hagyta figyelmen kívül az egyik kereszteződésben kihelyezett jelzőtáblát és elé kanyarodott a szabályosan közlekedő tehergépkocsinak. Jászberényben két személygépkocsi ütközött össze, amikor az egyik sofőr úgy hajtott be az egyik kereszteződésbe, hogy nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő járműnek.

police.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »