Karcagi Lovasnapok + Videó

KARCAG | A Zuglógerben vasárnap a XXII. Karcagi Lovasnapon a megjelenteket a rendezők nevében Szepesi Tibor, a Déryné Kulturális Központ igazgatója köszöntötte, majd a lovas hagyományok fontosságáról dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, Kovács Sándor megyei közgyűlési elnök és Dobos László polgármester szólt megnyitójában. A nap során 48 helyi és környékbeli lovas mérte össze díjugratásban tudását, de volt csiklós és fogathajtó bemutató is.

A lóger másik végében, a IV. traktoros ügyességi versenyt tartották és most volt a Legszebb konyhakertek verseny díjátadója is, ahol Kovács Sándor megyei közgyűlési elnök, Dobos László polgármester és Kovács Szilvia alpolgármester, ötletgazda adta át a legszebb kertek tulajdonosainak a díjakat.

A Zuglóger volt a helyszíne október 8-án a XXII. Karcagi Lovasnapoknak. Csikósbemutató, díjugrató verseny, fogathajtó bemutató, traktoros ügyességi verseny mellett itt került sor a "Legszebb konyhakertek" nagy sikerű országos program karcagi eredményhirdetésére. Gratulálok a rendezvény szervezőinek, és Kovács Szilvia alpolgármester asszonynak is, a konyhakert program ötletgazdájának a sikeres kezdeményezéshez! Jász-Nagykun-Szolnok megyéből nyolcan – önkormányzatok, magánszemélyek, intézmények – is a díjazottak között voltak a közelmúltban, Budapesten megtartott országos díjátadón, nekik is jár az elismerés!

Közzétette: F. Kovács Sándor – 2017. október 10., kedd

„A Zuglóger volt a helyszíne október 8-án a XXII. Karcagi Lovasnapoknak. Csikósbemutató, díjugrató verseny, fogathajtó bemutató, traktoros ügyességi verseny mellett itt került sor a „Legszebb konyhakertek” nagy sikerű országos program karcagi eredményhirdetésére. Gratulálok a rendezvény szervezőinek, és Kovács Szilvia alpolgármester asszonynak is, a konyhakert program ötletgazdájának a sikeres kezdeményezéshez! Jász-Nagykun-Szolnok megyéből nyolcan – önkormányzatok, magánszemélyek, intézmények – is a díjazottak között voltak a közelmúltban, Budapesten megtartott országos díjátadón, nekik is jár az elismerés!” – írja Kovács Sándor Facebook oldalán

infoKarcag