Vasárnap történt

Szúrós szagú hulladék miatt riasztották a szolnoki tűzoltókat és a katasztrófavédelmi mobil labort valamint a műveleti szolgálatot vasárnap este. A vasárnap krónikájába két tűzeset is bekerült.

Autó égett egy út melletti árokban Jászalsószentgyörgy ás Alattyán között vasárnap. A tüzet a jászberényi hivatásos tűzoltók oltották el, a jármű korábbi baleset miatt került az árokba, a tűzoltók kiérkezésekor senki nem tartózkodott benne.

Szalmabálák égtek Szolnokon a Gyufa úton vasárnap délelőtt. Összesen nyolc bála kapott lángra, ezeket a szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el. A területen lévő további húsz körbálára nem terjedt át a tűz.

Szúrós szagú hulladék miatt riasztották a szolnoki tűzoltókat és a katasztrófavédelmi mobil labort valamint a műveleti szolgálatot vasárnap este. A Bocskai úton  egy embert a mentők elláttak, nyolc lakót ideiglenesen biztonságos helyre kísértek. A területet ötven méteres körben lezárták, amíg a katasztrófavédelem szakemberei átvizsgálták. A szúrós szag a házak előtt felhalmozótt szemétből származott, a labor a levegőben és a hulladék között az egészséget közvetlenül veszélyeztető, ártalmas anyagot nem talált.

jasz.katasztrofavedelem.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights