Vasárnap több autó is az árokba borult a megye útjain

J-N-SZ MEGYE | Árokba fordult egy autó vasárnap hajnalban Besenyszög és Szolnok között. A kocsiban ketten ületk, mindketten megsérültek a balesetben. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, az akkumulátor kábel átvágásával, üzemanyagfolyás nem volt. A két sérültet a mentők látták el, az autó elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Felborult egy személyautó vasárnap hajnalban Mezőtúr külterületén, a 4628-as úton. Az autóban összesen öten utaztak, hárman megsérültek a balesetben. A mezőtúri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, teljes útzár mellett.

Két jármű ütközött Jászladányban a Petőfi Sándor úton vasárnap reggel. Az egyik járműben utazók megsérültek, egyiküket kórházba vitték. Az autók áramtalanítását a jászkiséri önkormányzati tűzoltók végezték.

Árokba borult egy autó Karcag és Püspökladány között, a 4-es úton vasárnap délelőtt. Ketten ültek benne, őket a mentők ellátták. A karcagi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesetet szenvedett jármű a forgalmat nem akadályozta.

Árokba hajtott egy személyautó Jászberény külterületén, a 32-es úton, Jászberény és Jásztelek között vasárnap délelőtt. Egy ember utazott benne, őt a mentők ellátták, majd kórházba vitték. A jászberényi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, félpályás útzár mellett.

jasz.katasztrofavedelem.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights