Tanácsok kismamáknak

KARCAG | Szeretném a szülészeti- nőgyógyászati osztály színvonalas munkáját megköszönni- kezdte a tatai Szitáné Markó Szilvia kismama, aki harmadik alkalommal fekszik ezen az osztályon.

Maximális a fegyelmezettség, az orvosok szakmai tudása, s a nővérek pozitív hozzáállása, a gondoskodó magatartás, a precíz munkavégzés maximálisan segíti a betegek gyógyulását, felépülését. Aki ide bekerül, erre az osztályra, az nyugodtan bízza rá magát az orvosokra, nővérekre, mert tataiként ilyen pozitív hozzáállást nem tapasztaltam. Hozzátartozóként és betegként is sok kórházban jártam, de ilyet sehol nem tapasztaltam – jelentette ki a kismama.

A dicséret és elismerő szavak, a köszönetnyilvánítás mindig jólesik minden embernek, de ezért dolgozunk, hogy a kismamák, betegek maximális megelégedettséggel távozzanak osztályunkról. Az orvoskollégák, a szakdolgozók kiváló felkészültséggel rendelkeznek és becsületesen látják el a feladatukat – mondta dr. Farkas Béla osztályvezető főorvos.

A nyár a kismamákat is megviseli, sokkal jobban oda kell figyelni az osztályon fekvőkre és az otthonról rosszullét, hasi görcsök miatt érkezőkre is. Mindig felhívjuk a figyelmet a bőséges folyadékfogyasztásra, nem szabad megvárni, hogy a kiszáradás tünetei megjelenjenek, hogy szomjas legyen valaki, mert akkor gyakorlatilag az ionháztartás gyakorlatilag felborult, hamarabb kell iszogatni. A szakember fogalmazása szerint úgy, mint a kacsa, folyamatosan iszogatni kell.

infoKarcag

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights