Idei sláger a szalóki palacsinta

ABÁDSZALÓK | Abádszalókon a Riviéria Vízisport képviseletében, Pataki Tibor adott interjút nekünk arról, hogy milyen lehetőségek vannak, azoknak a vendégeknek is, akik aktívan szeretnék pihenésüket eltölteni.

Nyilatkozatából kiderült, hogy a Tisza-tó a vízpartot kedvelők Mekkája, gyorsan melegedő vizével. A partról megközelíthető, a strand melletti szakaszon a centrum, ahol a vízi sportok szerelmesei hódolhatnak kedvtelésüknek. Fellelhető itt a vízisí, a vízi banán, a jet-ski, a vízi bob, a vízi bicikli, a kajakozás, az óriás csúszda használata. Mindezek kipróbálása felejthetetlen élménnyel gazdagítja a kedves vendéget, Pataki Tibor a Riviéra Vízisport oszlopos tagjának elmondása alapján.

Szó esett arról is, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a gyerekek biztonságára, illetve rövid ideig tartó oktatást követően „szállhatnak” vízre a kísérletező kedvű vendégek. A visszajelzések alapján, mindenki jól érzi magát az itt eltöltött idő alatt és a vízisportok szerelmeseivé válnak a gyakran első nekifutásra induló próbálkozók.

Az abádszalóki pavilonsoron Bukos Péter a palacsintázó üzemeltetőjétől megtudtok, hogy az idei nyáron is nagy sláger a palacsinta. Náluk, a hagyományos édes ízűek mellett, a húsos ízesítésűeket is kipróbálhatják a vállalkozó kedvű vendégek.
A gyerekek a hagyományos ízeket részesítik előnyben, ( kakaós, lekváros ) míg a felnőttek szívesen kísérleteznek az új kínálatból.
A palacsintázó üzemeltetője elmondta, hogy visszatérő vendégei mindig elégedetten távoznak tőle, mert a megszokott színvonal mellett, kedvező árakat is kapnak.

Végh Zoltán a Gyros Büfé üzemeltetője elmondása alapján, még mindig nagy sláger a gyorsan elkészülő gyros, ami elsősorban a fiatalok kedvelt étele ilyenkor a nyári szezonban is a strandokon. Nyilatkozatából kiderült, hogy évek óta visszajáró vendégei nagy elégedettségére szolgál, hogy mindig frissen és kedvező árakon kaphatják meg „gyrosukat”, ami az visszajelzések alapján, az évek múlásával semmit nem veszített a megszokott ízbéli színvonalából, a tulajdonos nagy megelégedésére.

infoKarcag

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights