Véget ért a tavaszi szezon

JÁSZBERÉNY | Július végén befejeződött a városi kispályás labdarúgó bajnokság tavaszi idénye. Az április közepén kezdődött küzdelemsorozatban szombatonként három osztályban 42, míg keddenként az öregfiúknál két osztályban 18 csapat lépett pályára.

Az 1. osztályban szinte már most borítékolni lehetne a dobogót, a kérdés csak az, hogy az Öcsiker-Csizmadia-Berény Barátok hármasból kit lehet majd október végén ünnepelni. A Piccoló viszont 5 ponttal van lemaradva a bennmaradást érő 9. helytől, így rájuk még kemény ősz vár.

A 2. osztályban kiemelkedik a Hamm Horgászcentrum, 9 ponttal előzi meg vetélytársait. A 2., 3. helyezésért, valamint a bennmaradásért ádáz küzdelem várható, talán csak a Tűzoltóság gárdája szállt ki ebből a versenyből a megszerzett 4 pontjával, így ők a sereghajtók.

A 3. osztályban 18 csapat lép pályára hétről hétre. Jelenleg 7 alakulatnak is van esélye arra, hogy a 2018-as évben eggyel magasabban jegyezzék.

Az öregfiúknál idén először változott a versenykiírás, ugyanis már az induláskor két csoportba sorolták őket a tavalyi szereplés alapján.

Az 1. osztályban a Haverokból lett Ézsi Trapéz vezeti a mezőnyt, szorosan mögöttük helyezkedik el az Old Boys Casino és a Kozma-Pótkerék. A tabella legalján az Ádi Büfé található.
A 2. osztály első helyezettje, az újonc Autóelektro még nem vesztett pontot, mögöttük a Jászmetál és a Konkoly Elektro legénysége van.

BerényCafé.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights