XXV. Megyebál támogatása…

Kép: infoKarcag.hu

KARCAG | Nagyon jó helyre érkezett a pénz, amelyből Kállai Mihályné igazgató asszony elmondása alapján a 2006-ban épített és azóta igen leromlott állapotba került játszótér felújítását szeretnék megkezdeni.

Fél éves a legfiatalabb és 56 éves a legidősebb gondozott a karcagi Gólyafészek Otthonban, ahol közepesen és súlyosan fogyatékos embereket ápolnak végtelen nagy szeretettel és szakmai elhivatottsággal. Ide hoztam el a XXV. Megyebál támogatásaiból, felajánlásaiból befolyt 1.090.000 Ft összegű adományt.

Fotó: Facebook

Nagyon jó helyre érkezett a pénz, amelyből Kállai Mihályné igazgató asszony elmondása alapján a 2006-ban épített és azóta igen leromlott állapotba került játszótér felújítását szeretnék megkezdeni. 54 kiskorú gyermek él az otthonban, őket a közeli játszótérre viszik gondozóik, ha csúszdázni, hintázni szeretnének.

Az adományozás híre szerencsére eljutott a karcagi kórházban működő Ortoprofil Kft-hez is, akik egy 250 ezer forintos felajánlással egészítették ki a megyebáli adományt. Köszönet érte! – mondta Kovács Sándor

infoKarcag.hu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Ittasan balesetezett Tiszafüreden

A Tiszafüredi Rendőrkapitányságon eljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves egyeki lakos ellen – írja a police.hu. A férfi

Tovább »