XVI. ARTjáró Összművészeti Fesztivál

SZOLNOK | Több mint egy évszázados, eseményekben és alkotómunkában gazdag történetére emlékezik a Szolnoki Művésztelep a hagyományos ARTjáró Összművészeti Fesztiválon, mely minden év nyarán változatos, színvonalas programok sokaságát vonultatja fel két napon keresztül Szolnok egyedülállóan hangulatos csodakertjében, kertgalériájában. Idén a fesztivál június 30 – július 1. között kerül megrendezésre.

A június végi, július eleji fesztiválon egy helyszínen találkozik szinte minden művészeti ág: képző-, zene-, színházművészet, irodalom, tánc; ünnepi kiállítások és színpadi produkciók sora várja az érdeklődőket, a művésztelep kertje pedig remek lehetőséget biztosít a könnyed kikapcsolódásra is. Az este közeledtével sorra kigyúló fények majd’ minden arcra mosolyt varázsolnak, és a színek, hangok, illatok kavalkádja teszi teljessé az ünnepet.

Akik ellátogatnak a Művésztelepre, most sem fognak élmények nélkül hazatérni! A hagyományokhoz híven idén is csaknem minden művészeti forma jelen lesz a város leghangulatosabb ősparkjában a 115 éves, Magyar Örökség díjas Szolnoki Művésztelep születésnapján. Lesz itt színház és film, képzőművészet és irodalom, komoly-és könnyűzene, klasszikus-és modern tánc, performance, fényfestés, barátság, vidámság, jókedv és kitudja még

iSzolnok.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights