Utcán rabolt + Videó

SZOLNOK | A Szolnoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Attila szolnoki lakos ellen.

A 22 éves férfi 2017. június 4-én hajnalban összeismerkedett egy fiatalemberrel egy szolnoki sörözőben. A fiatalok együtt mulattak, majd a zárórát követően tovább indultak egy másik szórakozóhelyre.  A rövid ismeretség azonban rablásba torkollott. A 22 éves férfi útközben erőszakkal elvette a sértett arany nyakláncát, majd elmenekült a helyszínről. A szolnoki nyomozók a bejelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, elemezték a beszerzett kamerafelvételeket, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény gyanúsítottját.

A „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2017. június 7-én délelőtt Albertirsán fogták el  a – több hatóság által is körözött – férfit és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, az illetékes járásbíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte K. Attilát.

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights