Tehetségkutató verseny Szolnokon + Videó

VIDEÓ | A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság második alkalommal szervezte meg a Ki mit tud? elnevezésű versenyt a hátrányos helyzetű fiatalok számára – írja a police.hu

A diákok hangszeres zene, ének, vers és próza, valamint tánc kategóriákban léptek színpadra. A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színházterme méltó helyszínt és hangulatot teremtett a 23 színvonalas produkciónak 2017. május 1-jén.

Szalay Ferenc, Szolnok Megyei Jogú Város polgármestere a hangszeres zene kategóriában a Tiszabőről érkezett párosnak, Mága Alexnak és Mága Dávidnak adta át az első díjat. Dr. Csilleiné Mága Erika, az Aba-Novák Kulturális Központ módszertani munkatársa tánc kategóriában a Ternipe tánccsoportnak nyújtotta át az első helyezésért járó elismerést. Juhászné Zsákai Katalin a szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ munkatársa és szolnoki Kodály Kórus karnagya, a vers és próza kategóriában Tasi Adriánnak, míg Szitár Ferenc rendőr ezredes a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti megyei rendőrfőkapitány-helyettese, a zsűri elnöke, ének versenyszámban a szolnoki Csirke Jánosnak nyújtotta át a hangjegyet ábrázoló kupát.

Az országos megmérettetésen a hangszeres zene és az ének kategóriában első helyet elért három fiatal, egy közös produkcióval képviseli megyénket.

 

 

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights