Tanúk jelentkezését várják

SZOLNOK | A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/1026/2017. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset okozása vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy 2017. május 8-án 12 óra 45 perckor közlekedett az általa vezetett szürke színű Renault Thalia típusú személygépkocsival Szolnokon, a Felső Szandai rét szerviz útján az OBI áruház irányából. Az ismeretlen, az Aldi áruház irányába balra történő kikanyarodása során nem biztosított elsőbbséget, a neki balról érkező 17-es jelzésű menetrendszerinti autóbusznak. Az autóbusz vezetője az ütközést csak vészfékezéssel tudta elkerülni, melynek következtében az autóbuszon több utas is elesett és megsérült. A balesetet okozó Renault Thalia típusú személygépkocsi megállás nélkül továbbhajtott.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (5000 Szolnok, dr. Sebestyén Gyula út 5. szám), illetve hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights