Szakmai tanfolyamra várják vagyonőrök jelentkezését

police-2070772_1280

Szeretne megismerni egy új szakmát? Olyan szakmát szeretne, mellyel el tud helyezkedni? Netán biztos kiegészítő jövedelemre tehet szert? Szereti a rendezvények világa, ahol nívós programokon dolgozhat?

Akkor a rendezvénybiztosítást Önnek találták ki! Nincs is más dolga, mint erkölcsi bizonyítványt, vagyonőri igazolványát, kamarai tanúsítványát bemutatva jelentkeznie kell a 06 20 383 7919-es telefonszámon 8.30 – 16 óra között, vagy e-mailen jelentkezni a kapcsolat@vedelem.com címen.

A rendezvények egymást érik egész évben, különösen igaz ez a nyári időszakra. A szervezők keresik azokat a szakembereket, akik rendelkeznek a korrekt biztosításhoz szükséges tudással, képesítéssel. A megfelelő képzettség állandó munkalehetőséget jelent ezen a területen, tehát olyan szakképesítést kínálunk a jelentkezőknek, ami garantálja az elhelyezkedést!

A képzés után munkalehetőséget biztosítunk!

 

VÉDELEM HOLDING

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Kun apróságok

A Madarász Imre Egyesített Óvodában a hagyományos táborokat nem tudták megszervezni, hiszen minden óvoda folyamatosan nyitva van, így öthetes projektekben dolgoznak mind a kilenc óvodában.

Tovább »

Több baleset is történt szerdán

Szerdán több közlekedése baleset is történt megyénkben, melyek egyike halálos kimentelű volt. Utóbbin kívül Szajolban, Mezőhék környékén és Túrkevén történt esetekről számol be a police.hu.

Tovább »