Sportolj velünk

KARCAG | Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett, „Sportágakat népszerűsítő rendezvények támogatása” című NTP-SR-16-0014 „Sportolj Velünk” elnevezésű nyertes pályázat 2016. szeptember és 2017. június között valósult meg a Madarász Imre Egyesített Óvodában Nemzeti Tehetségprogram keretében. A nyertes pályázat megvalósításához nyújtott pénzösszeg: 1.000.000. – Ft

A pályázati projekt szakmai koordinátorai, szervezői, megvalósítói Balajtiné Sütő Margit, Gyulainé Nagy Zsuzsanna és Gyökeres Éva tehetséggondozó óvodapedagógusok. A pályázat megvalósításának helyszíne az Akácliget Fürdő volt. A programhoz kapcsolódóan meghirdetésre került rajzpályázat témája a mozgással, sporttal kapcsolatosan átélt élmények, tapasztalatok megjelenítése volt.

A pályamunkák értékelését az intézmény kézműves szakmai munkaközösségének tagjai végezték. Nagyszámú alkotás érkezett, melyeken a sporttal kapcsolatos élményeiket, tapasztalataikat jelenítették meg a gyermekek.

infoKarcag.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights