Pedagógusnap

TISZAFÜRED | Tiszafüred Város Önkormányzata június elsején, a Kovács Pál Művelődési Központba hívta a tiszafüredi nevelési-oktatási intézmények dolgozóit, a városi pedagógusnapra.

Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte tisztelettel a megjelenteket. Elnök úr a történelembe tekintett vissza, az emberré válás, a tanulás, a tanítás folyamatát, változásait foglalta össze, egészen a jelenkorig, amikor a pedagógusok, tanárok, oktatók, nevelők váltak az oktatás szakembereivé.

Fotó: Facebook

Az ünnepség alkalmából alkalmából elismerések átadására is sor került. Tiszafüred Város Kultúrájáért kitüntetésben részesült Rajna Jánosné, a Tiszafüredi Tankerületi Központ nyugalmazott igazgatója, szintén Tiszafüred Város Kultúrájáért posztumusz elismerést adományozott a képviselő-testület Gaál Ferencnének. (Az elismerést leánya, Gaál Ildikó vette át.) Polgármesteri Elismerő Oklevelet és aranydiplomát nyújtottak át Millinkhoffer Mária óvodapedagógusnak. Kulcsár Istvánné középiskolai tanár későbbi időpontban veszi át az elismerő oklevelet és az aranydiplomát. Nagy Imre tanár úr számára is átnyújtották a Polgármesteri Elismerő Oklevelet és az aranydiplomát.

Fotó: Facebook

Polgármesteri Elismerő Oklevelet vett át Király Péterné, a Tiszafüredi Bölcsőde kisgyermeknevelője, Varga Lászlóné és Czinegéné Buszlai Katalin, a Háromkirályok Óvoda két pedagógusa, Takácsné Paksi Mária, a Bán Zsigmond Református Általános Iskola igazgatóhelyettese, Pataki Józsefné, a Bán Zsigmond Református Óvoda pedagógusa, DulaiJózsefné és Richterné Gál Ibolya Hedvig a  Szent Imre Katolikus Általános Iskola pedagógusai, Besenyei Sándorné, a Tiszafüredi Óvodák óvodapedagógusa, Dögei Imréné, a Kossuth Lajos Gimnázium tanára, Szabó Anikó, a Kossuth Lajos Általános Iskola pedagógusa.

Polgármesteri Elismerő Oklevelet és Pedagógus Szolgálati Emlékérmet nyújtottak át – munkájuk elismeréseként és nyugalomba vonulásuk alkalmából – a Hámori András Szakgimnázium és Szakközépiskola két tanárának: Varga Andrásnénak és Nagy Lajosnak.

Az ünnepség után Ujvári Imre polgármester – a művelődési központ kistermében – megnyitotta Nagy Edina pedagógus, amatőr fotós természetképeit bemutató kiállítását.

Főnix Tv Tiszafüred

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights