Közlekedési rendőrök versenyeztek + Videó

SZOLNOK | A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2017. június 1-jén Szolnokon rendezte meg a VII. Szakmai Közlekedésrendészeti verseny megyei döntőjét.

A verseny elméleti és gyakorlati feladatokból állt. A rendőrök a megyei forduló elméleti részén KRESZ és szakmai tesztlapot töltettek ki. A gyakorlati feladaton a versenyzők szolgálati gépkocsival és motorkerékpárral mutatták be vezetéstechnikai tudásukat, valamint karos forgalomirányításból is versenyeztek.

A huszonnégy versenyző közül a legjobb karos forgalomirányító Szabó Sándor rendőr főtörzsőrmester, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály munkatársa lett. A motorosok közül az I. helyezésnek járó kupát Cseh Tibor rendőr törzsőrmester, szintén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőre vehette át, míg a legjobb gépkocsizó rendőr Rékasi Róbert rendőr főtörzszászlós, a Szolnoki Rendőrkapitányság baleset-helyszínelője lett.

A szervezők különdíjakat is átadtak a megyei döntő eredményhirdetésén, így a legjobb KRESZ elmélet különdíját Rékasi Róbert rendőr törzszászlós, míg a legjobb szakmai elmélet különdíját Demény János rendőr főtörzsőrmester vehette át.

A három első helyezett képviseli megyénket a 2017. június 7. és 2017. június 9. között megrendezésre kerülő VII. Országos Rendőr Szakmai versenyen.

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights