Kertész leszek – 124 pályázó vállalta a megmérettetést

KARCAG | Június 9-én, pénteken tartották Karcagon az ünnepélyes eredményhirdetését a Kertész leszek irodalmi pályázatnak, melyet a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár, a Könyvtárostanárok Munkaközössége, „A legszebb konyhakertek”- Magyarország legszebb konyhakertjei országos programhoz kapcsolódóan hirdetett meg, általános iskola alsó és felső tagozatos tanulói részére.

„Nagyon örülök annak, hogy ez a közösen meghirdetett pályázat lezajlott, hiszen a Kertész leszek  téma,  „A legszebb konyhakertek”- Magyarország legszebb konyhakertjei országos program alap mottója. Csodálatos írások születtek és nagyon remélem, hogy a Kertész leszek ígéret az évek folyamán valósággá válik és mindannyian előbb, vagy utóbb valóban kertművelővé válnak.” – mondta Kovács Szilvia alpolgármester, a program ötletgazdája.

A felhívásra összesen 124 pályamű érkezett, gondos munkájáért minden pályázó megérdelte az elismeréset. Közülük harmincan kemelkedő teljesítényükért Kovács Szilvia alpolgármester asszonytól és Szepesi Tibor igazgató úrtól vehettek át ajándékot,  továbbá nyolcan olyan alkotást nyújtottak be, mellyel  elnyerték a Kertész leszek 2017. évi díjat.

Kertész leszek 2017. évi díját kapta:

1. Molnár Liza Szonja 1. a Györffy István Katolikus Általános Iskola
2. Lőrinczi Zsigmond 2. a Karcagi Nagykun Református Általános Iskola
3. Fekete Csilla 3. b Györffy István Katolikus Általános Iskola
4. Kraicz István 4. b Karcagi Nagykun Református Általános Iskola
5. Bencsik Hanna Zsófia 5. b Karcagi Nagykun Református Általános Iskola
6. Kerekes Kitti Erika 6. a Györffy István Katolikus Általános Iskola
7. Bézi Nikolett 7. b Karcagi Nagykun Református Általános Iskola
8. Csiki Patrícia 8. a Karcagi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolai Tagintézmény
Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights