Eltűnés miatt keressük

JÁSZBERÉNY | Banya Anett jászberényi lakos 2017. június 6-án délután lakásukról ismeretlen helyre távozott, azóta nem tért haza, ismeretlen helyen tartózkodik, az eltelt időszakban életjelet nem adott magáról.

A rendelkezésre álló adatok szerint az eltűnt fiatal nő térben és időben nehezen orientálódik, beszéde nehezen érthető. Erős testalkatú, körülbelül 175 centiméter, magas, sötétbarna színű haja fekete színűre festett, háta közepéig ér, jellemzően copfban hordja. Szeme színe barna, szája széles.

A bal kezén – csuklójánál – egy pár centiméter átmérőjű, fekete falevél mintájú tetoválás található, az egyik vádliján tenyérnyi nagyságú égési sebhely látható. Eltűnésekor térdig érő, rózsaszín színű, pamut szoknyát, sötétkék színű pólót, lábujjközös papucsot viselt.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Banya Anettet felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights