Bűn- és balesetmentes szórakozás

SZOLNOK | A nyári szünidőre, a fesztiválokra, az utazásokra fókuszálva új bűnmegelőzési programot indított a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata.

A bűntelen szórakozás, pihenés, nyaralás köré épül az új kampány, amely mémek segítségével próbálja felhívni a fiatalok és a fesztiválozók figyelmét többek között a kábítószerek, az internet és az alkohol veszélyeire. Szolnok város önkormányzata és a megyei rendőr-főkapitányság pályázati támogatással készítette el az új programot.

A projekthez csatlakozott a szolnoki TISZApART Mozi, ahol 2017. június 9-én, pénteken színes programokkal várták a diákokat. Itt mutatta be az önkormányzat és a rendőrség az új bűnmegelőzési kiadványokat és nyomtatványokat. Különösen népszerűnek bizonyult az a poháralátét, amely a fiatalok nyelvén, az ő képi világukkal készült el és a dizájnerdrogok jelentette fenyegetésre hívja fel a figyelmet. A szóróanyagokkal a város szórakozóhelyein találkozhatnak majd a vendégek.

 

 

Fotó: police.hu

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights