Tisza-tó napja igazgatósági sikerekkel

Illusztráció (Kép: iSzolnok.hu)

TISZA-TÓ | Eredményesen szerepeltek a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság munkatársai a Tisza-tó napja idei rendezvénysorozatának programjain 2017. május 11. és 16. között.

Május 11-én horgászversenynek adott otthont a halászati hasznosító Tisza-tavi Sporthorgász KN. Kft.

Másnap Tiszafüreden rendezték a harmadik rendőr triatlont, ahová az igazgatóságot is meghívták. A sárkányhajó futamban a KÖTIVIZIG végig magas csapásszámmal diktálta az iramot, végül fél másodperc finis mégis hiányzott az aranyéremhez. A csapat tagjai voltak: Lovas Attila, Bokor Csaba, Fazekas Helga, Fodor József, Háfra Mátyás, Halápi Péter, Szakál Lóránt, Szilágyi Annamária, Tóth Zoltán, Törőcsik Tamás, Töviskes Judit.

Lábteniszben Fodorné Mészáros Tünde – Debreczeni Szabolcs az 5. helyezést érte el. A szárnyas ételfőző versenyen a hat fős vízügyes csapat különdíjas lett.

Szombaton, 13-án Tiszadorogmától a kiskörei hallépcsőig tartó 60 kilométeres út várta a VIP kerékpártúra mintegy 50 fős mezőnyét, köztük Kovács Sándort, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnökét és Lovas Attila igazgatót. A célba beérve többen kipróbálták gumicsónakkal a raftingolást a hallépcsőn.

Illusztráció (Kép: mxfoto.hu)

Ugyancsak a hallépcsőnél mérkőzött meg május 15-én a Tisza-tavi ki mit tud? vetélkedő döntőjébe jutott hat csapat, ahol az első helyet a Boldogról érkezett Tiszavirágok szerezték meg. Másnap, 16-án pedig a hagyományos vízszintavató – tókerülő – váltófutást rendezték meg környékbeliek, iskolások és rendvédelmi dolgozók részvételével. Stafétaként idén a futók KÖTIVIZIG zászlót adtak egymás kezébe.

Bő száz kilométerrel délebbre, május 13-án ugyancsak futóversenyre invitálták az egészséges életmód híveit a Hármas-Körös töltésére, Kunszentmárton és Szelevény között. Az igazgatóság gyorsreagálású csapata pedig „Emlékül a mozgósításért” különdíjat érdemelte ki.

KöTiVizIg

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Záporokat, zivatarokat hoz a front

Kedd virradóra főként az ország nyugati, északnyugati felén alakulhat ki több helyen zápor, zivatar, napközben szakadozottabb lehet a felhőzet, délután ismétv egyre többfelé lehetnek zivatarok, helyenként

Tovább »

Már az iskolákban a tankönyvek

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása a szolnoki általános és középiskolákba. Ettől a tanévtől már minden diák ingyen kapja a könyveket a közoktatásban. Bár a nyári szünidőből

Tovább »

Életet mentettek a vízirendőrök

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság kollégái kimentették a Tiszából a folyó közepén sodródó nőt. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés 2020. augusztus 2-án 17

Tovább »