Térkövezéssel szépül tovább a város

KARCAG | A korábbi években elkezdett járdafelújítások folytatásaként színes térkövekkel újul meg a belváros több területe. Molnár Pál, a Városgondnokság igazgatója elmondta, hogy több mint 1.000 négyzetméternyi járdaszakasz térkövezése történik meg várhatóan június 14-ig, amelyhez a forrást a közutak fenntartásának támogatása biztosítja.

Az első szakasz a Püspökladányi úton, a rendőrségi szervizút és a Kálvin út között, már elkészült, míg a Püspökladányi út Széchenyi István sugárút és Bajcsy-Zsilinszky utca közötti szakaszán most zajlanak a bontási és térkövezési munkálatok.

Az elkövetkezendő időszakban a Dózsa György út főtéri átjáró és a Táncsics körútig húzódó járdaszakasza fog elkészülni, valamint a Szent István sugárúton a piaci bejáró utat és a toronyházi szervizutat összekötő terület is új burkolatot kap. – A térkövek színe és formája, a város vezetésének a kérésére, teljesen megegyezik az előző években megkezdett járdafelújítások térköveivel. – mondta Molnár Pál, aki azt is elárulta, hogy ahogyan az időjárás engedi, hamarosan elkezdődnek az utakon a kátyújavítási munkálatok is.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights