Komplex szabadidős és turisztikai létesítmény jön létre

Kép: infoKarcag.hu

TISZA-TÓ – KARCAG | A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból a nagykunsági és a Tisza-tavi települések is jelentős forrásokhoz jutnak!

– A napokban Karcagon, Dobos László polgármester úrral megkezdtem az egyeztetést és a helyszíni bejárást a tervezett fejlesztésekhez kapcsolódóan. Jó hír, hogy a város 141 millió forintot nyert zöld felületeinek fejlesztésére – írta a JNSZ megyei közgyűlés elnöke, Kovács Sándor a facebook oldalán.

Az összegből egy komplex szabadidős és turisztikai létesítmény megvalósítása veszi hamarosan kezdetét. Emellett folytatódik a térségben a kerékpárút hálózat kiépítése is, a Nagykunság fővárosában 500 millió forint áll rendelkezésre erre a célra.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

A nemzeti érdek az első

A kormány az illegális migrációval kapcsolatos minden kérdést a nemzeti érdek oldaláról közelít meg – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek

Tovább »

Jégkrém Gyermeknapra

A közelgő Gyermeknap alkalmából a Szolnok-Tisza Rotary Klub a Tisza Coop és Sándor Iván fuvarozó segítségével a Bestar Hungary Kft. felajánlását, több ezer jégkémet osztott

Tovább »