Ismét arTúr Fesztivál és Túri Vásár Mezőtúron!

MEZŐTÚR | 2017-ben is megrendezésre kerül a már hagyománnyá vált arTúr Fesztivál és Túri Vásár augusztus 9-13-ig.

A fesztivál hagyományteremtő kezdeményezésként indult 2002-ben. Az elmúlt több mint másfél évtized tapasztalatai bebizonyították, hogy a rendezvénysorozat valós igényeket elégít ki. A teljes populációt célozza meg rendkívül gazdag, színvonalas kínálatával, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a  rendezvény látogatottsága egyre nő. A rendezvénysorozat jellegzetessége, hogy több művészeti ág – komolyzene, könnyűzene, kortárs képzőművészet, táncművészet, színház,– képviselteti magát. A fesztiválon előadóművészek, együttesek, hazai és külföldi művészeti csoportok lépnek fel.

Az arTúr Fesztivált a Túri Vásár zárja, amely vásári forgatagával, színes kulturális programjaival évszázados tradíciókat elevenít fel. A Túri Vásár nagyságáról, jelentőségéről legendákat mesélnek, „sátrait” még a népdal is megörökítette. A rendezvény regionális és országos szinten öregbíti városunk hírnevét. Színes és változatos programjainkkal megfelelő minőségű kínálatot nyújtunk a városunkba látogató vendégeknek, turistáknak, szórakozni, kikapcsolódni vágyó közönségnek.

Rendezvényeink időpontjai illeszkednek a megyei programok időpontjaihoz, összetételükben pedig szem előtt tartjuk városunk turisztikai és idegenforgalmi hosszú távú stratégiai koncepcióját. Az arTúr Fesztivál és a Túri Vásár programjai INGYENESEK.

A 2017-es arTúr Fesztivál és Túri Vásár meghívott előadói a teljesség igénye nélkül:

Keresztes Idikó, Malek Andrea és a Jazzrael Zenekar, Bikini, Ámokfutók, Groovehouse, Sub Bass Monster, Tihanyi Tóth Csaba és Bognár Rita, Kovácsovics Fruzsina, Torres Dani, Unique, CHARLIE és a Charlie Band

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights