Az elmúlt 24 óra eseményei – Rendőrségi hírek

Az elmúlt napon a megye rendőrei három férfit és egy nőt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző járőrei Szajol belterületén 2017. május 11-én 9 óra 21 perckor ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő 51 éves férfit. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a szajoli lakos járművezetői engedélyét a helyszínen elvették, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Egy 69 éves szombathelyi lakos személygépkocsival közlekedett 2017. május 11-én 19 óra 35 perckor a 4-es számú főúton, Fegyvernek irányából Törökszentmiklós irányába, amikor a 121-es kilométerszelvénybe ért, nagy ívben balra kívánt kanyarodni, azonban nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben, egyenesen tovább haladni szándékozó gépjárműnek és összeütköztek. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény alapján – két fő könnyű sérülést szenvedett.

Karcag belterületén 2017. május 11-én 12 óra 30 perckor két kerékpáros ütközött, szintén a kanyarodási szabályok be nem tartása miatt. A 72 éves helyi lakos az általa hajtott kétkerekűvel balra nagy ívben le akart térni az útról, azonban irányváltoztatási szándékát kezével nem jelezte, és nem győződött meg a manőver végrehajtásának esetleges akadályairól, így összeütközött a vele azonos irányba haladó, az ő előzését már megkezdő biciklissel. A balesetben egy fő sérült.

Kérjük a járművezetőket az elsőbbségi szabályok betartására! Kanyarodáskor, útkereszteződésbe való behajtáskor fokozott figyelemmel és körültekintéssel vezessenek!

police.hu

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights