A 4-esen és a 34-esen is őzet gázoltak

KUNMADARAS-TÖRÖKSZENTMIKLÓS | A 34-esen Kunmadaras külterületén, a 4-esen Törökszentmiklós közelében történt a vadak számára halálos kimenetelű, anyagi káros baleset.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt, a rendőrök két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek – írja a police.hu.

Kunmadaras külterületén a 34-es számú főúton egy férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. április 14-én délután.  A főút 25 kilométerszelvényében egy őz ugrott ki hirtelen a gépkocsija elé, az ütközést a gépkocsi vezetője a fékezés ellenére sem tudta elkerülni, így az őzet elütötte. A baleset során személyi sérülés nem történt, viszont a személygépkocsi eleje megrongálódott.

Szintén egy vadelütés történt 2017. április 14-én reggel Törökszentmiklós külterületén a 4-es főúton, amikor egy egy férfi közlekedett személygépkocsijával és egy őz szaladt a jármű elé, melyet elütött. Az ütközés következtében az állat a levegőbe került és a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsi szélvédőjének ütközött. Az ütközés következtében személyi sérülés nem történt, viszont a személygépkocsikban anyagi kár keletkezett.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights