Új táblagépek segítik az oktatást

A Vodafone Digitális Iskola program keretében internetbiztonsági képzésen vettek részt a Bán Zsigmond Református Általános Iskola tanulói. A Vodafone 53 db táblagépet is adományozott az intézménynek.

– Fontos, hogy korszerű tudással rendelkezzenek a fiatalok. Célunk, hogy Magyarországon ne legyen olyan oktatási intézmény, mely nem rendelkezik korszerű internet hozzáféréssel és a digitális oktatáshoz szükséges eszközökkel – mondta Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos, a programzáró sajtótájékoztatón, Tiszafüreden.

Az eseményen Szabó Konrád Sándor református lelkész köszönetet mondott, hogy a program Tiszafüreden is megvalósulhatott. Virág Tibor alpolgármester kiemelte, mennyire fontos a fiatalok figyelmét felhívni az internet veszélyeire, megtanítani őket a világháló felelősségteljes használatára.

Elhangzott, hogy – a program keretében – országszerte 6500 diák részesült internetbiztonsági oktatásban. Továbbá 25 iskolában sikerült megteremteni azt az infrastrukturális hátteret és a digitális kompetenciáknak azt az alapvető szintjét, ami a továbblépéshez nélkülözhetetlen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Kigyulladt egy autó Mezőtúron

Az autó utasai időben ki tudtak szállni.  Kigyulladt egy személygépkocsi csütörtök délelőtt Mezőtúron. A teljes terjedelmében lángoló jármű tüzét a város hivatásos tűzoltói több oldalról,

Tovább »

Erősödött a forint

A szerda esti jegyzésekhez képest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama reggel hétkor 386,51 forintra

Tovább »