Sikeres volt az év első taekwon-do versenye, jól indul a szezon

Az idei év első taekwon-do versenyén, a XI. Nitra Cup-on vett részt a JSE Taekwon-do szakosztálya az elmúlt hétvégén Szlovákiában.

Három versenyző 2 arany, 1 ezüst, 2 bronz éremmel zárta a 200 fős versenyt, ahol 5 ország volt jelen (Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia,Szerbia, Csehország és Magyarország).

Újonc versenyzőnk Sárközi János gyermek küzdelemben -32 kg kategóriában 3. helyen végzett.

A már rutinos versenyzőnek mondható Klein Gergő fegyelmezett küzdelmekkel a döntőig menetelt és ott sem talált legyőzőre, így négy győztes küzdelemmel nyerte a -38 kg-os kategóriát.

Harmadik versenyzőnk, Száraz Gergő a korcsoportváltás ellenére is jól teljesített, formagyakorlatban 3. helyen zárt, míg -51 kg-os küzdelemben 2. helyezést ért el. Mindemellett elindult 2 súlycsoporttal fentebb is, -63 kg-ban, 3 győztes meccs után a döntőben, nehéz kezdés után is (7 pontos hátrányról) bravúros 5 pontos győzelmet aratott!

A berényi taekwon-dósok tavaszi versenyszezonja Bosznia-Hercegovinában folytatódik, a hétvégén ugyanis Prnjavor városába látogatnak.

 

jaszkurt.hu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Az imaházból lopott a jászapáti fiatal

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki két mikrofont és adománypénzt lopott a jászapáti imaházból.  Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen március

Tovább »