Járdákat építenek Jászkíséren

Az idei fejlesztési elképzelések között szerepel Jászkiséren, hogy a közfoglalkoztatási programok keretében egyrészt több dűlőutat útalappal látnak el a település határában, másrészt számos járda felújítását, újak építését is tervezik az elkövetkező hónapokban – értesült az Új Néplap.

Lukácsi György polgármester elmondta, hogy a helyi fejlesztésekre összességében mintegy húszmillió forintos összegkeretet különítettek el. A beruházások jelentős részét azonban pályázati támogatással szeretnék végrehajtani, amelyek elbírálásáról ezekben a hetekben várják az értesítéseket.

Több intézmény épületének energetikai fejlesztése keretében napelemtáblákkal látnák el az épületeket, a zöld város program keretében pedig felújítanák, rendbe tennék a város főterét. Amennyiben támogatást nyernek, akkor a helyi ipari övezet infrastrukturális fejlesztését is végrehajtják, ugyanakkor idén mindenképpen megépítik az MLSZ-szel együttműködésben tervezett műfüves pályát.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Adventi forgatag Kunhegyesen

A Városháza melletti Betlehemnél adventi műsorokkal kedveskednek a látogatóknak. December 12. és 14. között 16 órától a színes programok mellett adventi vásár várja az érdeklődőket.

Tovább »

Adventi vásár Kisújszálláson

December 7. és 13. időszakban, hétköznaponként délutántól színes és változatos programokkal csábítják az érdeklődőket. A Vigadó előtt és az épületben is a teljesség igénye nélkül

Tovább »