Újabb változás történt a testületben

Ismét változott az önkormányzati képviselő-testület összetétele Fegyverneken – írta az Új Néplap.

Amint arról Tatár László, a város polgármestere elmondta: a 2014. október 12-én megtartott települési választási eredmények alapján kialakult önkormányzati képviselő-testület összetételében változás történt.
Dr. Bognár Zoltán lemondott képviselői mandátumáról és társadalmi megbízatású alpolgármesteri tisztségéről. Lemondását a tiszafüredi polgármesteri hivatalba benyújtott álláspályázatának elfogadásával, s ezáltal összeférhetetlenségi okokkal indokolta. Az idevágó törvények alapján Tháler József, a Fidesz-KDNP jelöltje lép a helyébe.

A polgármester emlékeztetett, a képviselő-testület összetétele nem először változott meg. Papp Róbert Tamás, a Jobbik képviselője lemondásakor helyét a településről időközben elköltözött és mandátumáról lemondott dr. Otrosinka Sylwiat követő Magyar Lászlóné független jelölt vette át. A képviselő-testület Herman Józsefet bízta meg a társadalmi megbízatású alpolgármesteri tisztség ellátásával.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Útlezárásra kell számítani Kisújszálláson!

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a szennyvízcsatorna helyreállítása zajlik a városban.  Kisújszállás közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint december 8-tól a Deák Ferenc utcán forgalmirend-változásra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag

Tovább »