Többgyermekes családokat támogattak

Tűzifával segítettek negyvenkét rászorulón Újlőrincfalván. A községben zajlik az élet, tervezik a közmunkaprogramot és a 2017-es költségvetést.

– A szociális tűzifa kiosztásával indult az év, az extrém hideg időben nagy segítséget jelentett a rászorulóknak. Elsősorban időseket és többgyermekes családokat támogattunk – mondta a Tisza-tó Rádió kérdésére Zsebe Zsolt polgármester. Negyvenkét helyen osztottak tűzifát, kérelmezőnként több mint 2 m3-t.

Az elmúlt hetekben sokat dolgoztak a költségvetés összeállításán. Az önkormányzat 35 millió forintos bevételi főösszeggel tervez 2017-ben. Hangsúlyozta, hogy a belvízelvezetés megoldott, eddig nem okozott gondot. A közmunkaprogramról szólva a polgármester elmondta, kb. 30 fővel tervezik, szeretnék folytatni a korábbi években bevált, sikeres munkaprogramokat.

(Tisza-tó Rádió)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Igazgatási szünet lesz Tiszaszentimrén

A képviselő-testület határozata szerint december 22. és január 6. között igazgatási szünet lesz. Az igazgatási szünet alatt az Önkormányzati Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás – írjaközösségi oldalán Tiszaszentimre

Tovább »