Megint Tiszafüred nyerte a megyei teremfoci tornát

Tiszafüred nyerte a megyei labdarúgótornát, ez volt a csapat nyolcadik bajnoki elsősége – írta az Új Néplap. A Szolnok megyei labdarúgó-igazgatóság idén is megrendezte a téli terembajnokságát, a döntőnek a kunhegyesi sportcsarnok adott otthont.

A fináléba négy csapat, a Szajol, a Fegyvernek, a Mezőtúr és a Tiszafüred kvalifikálta magát. Közülük zsinórban nyolcadik alkalommal is a Tiszafüred gárdája diadalmaskodott, amely az idei kiírásban sem talált legyőzőre. A szajoli csapat szintén veretlen maradt, de két döntetlen már nem fért bele, így nem tudták megtörni a füredi hegemóniát. Dicséretes a mezőtúriak harmadik helye is. Az egy pontot szerző fegyverneki csapatnak, ezúttal a negyedik hely jutott.

Tiszafüred 1–0 arányban verte a Fegyverneket, majd gól nélküli döntetlent játszott a Szajol csapatával. A Mezőtúr könnyű ellenfélnek bizonyult (3–0). Kiválasztották a torna legjobbjait: kapusok közül a Tiszafüred hálóőre Katona Gergely, mezőnyjátékosok között a Szajol játékosa Vincze Patrik bizonyult a legjobbnak. Bozsó László révén a torna gólkirályi címe is a Tiszafüredhez került.

(Tisza-tó Rádió)

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights