Május 6-án jön a Tour de Tisza-tó

A nyár idén is mozgalmasan telik majd a Tisza-tónál. Az aktív kikapcsolódás és a már hagyományosnak tekinthető sportesemények 2017-ben is felpezsdítik a nyári időszakot. Május 6-án érkezik a Tour de Tisza-tó, július közepén pedig egy új futóverseny keretében kerülik meg a tavat.

Legutóbbi ülésén a város képviselő-testülete egyhangúan támogatta azt az előterjesztést, melynek keretében Tiszafüred Város Önkormányzata biztosítja – május 6-ára – a Tour de Tisza-tó kerékpáros túra és verseny helyszínéül a Halas tér egy részét. Emellett egy újabb sportrendezvény helyszíne lehet Tiszafüred, július közepén. A Balatonman Triatlon Kft. a Morotva Kerékpáros Pihenőparkot versenyközpontként üzemeltetné az Ultra Tisza-tó 111 elnevezésű futóverseny idején. Az eseményről Virág Tibor alpolgármester adott részletes tájékoztatást a képviselőknek. A Tisza-tavat körülölelő gát alkotná a verseny útvonalát, 111 kilométerre bővítve. A testület támogatta a verseny megrendezését és engedélyezte a pihenőpark használatát Az Ultra Tisza-tó 111 július 13 és 16 között kerül megrendezésre.

(Tisza-tó Rádió)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Igazgatási szünet lesz Tiszaszentimrén

A képviselő-testület határozata szerint december 22. és január 6. között igazgatási szünet lesz. Az igazgatási szünet alatt az Önkormányzati Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás – írjaközösségi oldalán Tiszaszentimre

Tovább »