Ismeretlen holttest! A lakossághoz fordult a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Karcagi Rendőrkapitányság 16030/1040/2017. általános számon közigazgatási hatósági eljárást folytat ismeretlen személy rendkívüli halála miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. február 1-jén 16 óra körüli időben Karcag külterületén, a vasúti nyílt pályán egy Budapest irányába haladó vonat elgázolt egy ismeretlen személyazonosságú férfit. A rendőrök a férfi ruházatában találtak egy összetört állapotú Huawei típusú mobiltelefont. Az ismeretlen férfinél iratok nem voltak, személyazonosságát nem sikerült megállapítani

Az elhunyt körülbelül 170 centiméter magas, sportos testalkatú, oldalt felnyírt, rövid barna hajú, barna szemű fiatal férfi, aki fekete színű, steppelt tollkabátot, fekete színű melegítőnadrágot, feliratos, fekete színű „Scitec” pólót és sárga színű, magasszárú bakancsot viselt. A férfi bal fülcimpáján „fültágító” – nagy méretű fülcimpában viselt testékszer – helye látható.
A rendőrség kéri, hogy aki az elhunyt személyazonosságával kapcsolatban információval tud szolgálni, jelentkezzen akár személyesen a Karcagi Rendőrkapitányságon (Karcag, Kossuth tér 1. szám), vagy hívja a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

(infoKarcag)