Véradás lesz Tiszafüreden január 9-én

Véradást tartanak Tiszafüreden január 9-én, hétfőn – közölte Vargáné Adrigán Judit a Vöröskereszt területi munkatársa. Hozzátette: december 16-án volt legutóbb véradás a Tisza-tó fővárosában.

A Magyar Vöröskereszt Tiszafüredi Területi munkatársa elmondta, hétfőn reggel 8:30-tól déli 12 óráig várják a véradókat Tiszafüreden a szokott helyen, a Kovács Pál Művelődési Központban. Kiemelte, hogy akinek alkalmas az említett időpont és szeretne segíteni beteg embertársain, azokat sok szeretettel várják. Vargáné Adrigán Judit felhívta a figyelmet, hogy most csak azok adhatnak vért, akinek eltelt az előírt minimum 56 nap a legutóbbi véradás óta.

Hangsúlyozta, a TAJ kártyát, személyigazolványt és lakcímkártyát mindenki vigye magával. A véradás előtt magas folyadék bevitel és étkezés javasolt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Megemelik a nevelőszülők fizetését

Januártól 25 százalékkal emelkedik a nevelőszülők fizetése – jelentette be közösségi oldalán Fülöp Attila, a Belügyminisztérium államtitkára.  A családközpontú, nevelőszülőkre építő gyermekvédelem az egyik kulcsa annak, hogy

Tovább »