Ütötték-rúgták a földön fekvő fiatalt

M. Tibor ököllel fejen ütötte a sértettet.

A Karcagi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három karcagi férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 38, 35 és 32 éves helyi lakosok 2017. január 18-én 16 óra 45 perckor megjelentek egy karcagi benzinkúton, hogy egyikük nézeteltérését megbeszéljék egy tetétleni férfivel. A találkozáskor szó nélkül M. Tibor ököllel fejen ütötte a sértettet, majd másik két társa is csatlakozott hozzá a bántalmazásban, és ütötték, rúgták a földön fekvő fiatalt. A tetétleni férfi segítségére sietett a testvére, azonban őt is megverték. Az egyik jogsértő megjelent a Karcagi Rendőrkapitányságon, a másik kettőt azonosították a nyomozók, és B. Bélát a lakásáról előállították.

A B. Tibor felkutatására tett intézkedések eredményre még nem vezetettek, körözését rendelték el a rendőrök. Az elfogott két férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(infoKarcag)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Elindult a téli ellenőrzés az élelmiszerláncban

December 5-18. között rendelte el a téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést dr. Nobilis Márton, az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára. A kéthetes periódusban a vizsgálatok fókuszában

Tovább »