Tiszafüreden segítettek a rendőrök

A rendőrök és a társszervek képviselői közösen segítettek a nehéz helyzetbe került asszonynak Tiszafüreden – közölte a megyei rendőrség.

Egy kétségbeesett asszony kért segítséget a rendőrségtől pénteken délután. Az asszony a rendőröknek elmondta, hogy pénzügyi tartalékait felélte, nem maradt pénze, hogy további tüzelőanyagot, élelmiszert vegyen magának.

A rendőrök megállapították, hogy a ház egyetlen helyisége fűthető csupán, a házban kialakított vízhálózat évek óta nem működik, az udvaron lévő kút elfagyott, az asszonynak nincs elegendő ivóvize. A tiszafüredi rendőrök nem késlekedtek, több kannába ivóvizet vittek az asszonynak, behordták a még rendelkezésre álló tűzifát és a kályha mellé készítették, közben felvették a kapcsolatot a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezet tiszafüredi munkatársával, aki rögtön intézkedett a hölgy élelmiszercsomaggal való ellátására. A rendőrök az önkormányzat felé is jelezték az esetet és tájékoztatták a hölgyet a helyi nappali melegedőhely működéséről.

Alföldhír.hu
Verified by MonsterInsights