Idén Szolnokon kezd a vízilabda-válogatott

A 2000-es sidney-i olimpia bajnoka, Märcz Tamás hivatalosan január elsejétől a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Az új szakvezető csütörtöktől vasárnapig Szolnokon, a Vízilabda Arénában kezdi a munkát új keretével – írta az Új Néplap.

Minden bizonnyal új korszak is kezdődik az új esztendővel a magyar férfi vízilabda-válogatott életében. Az új szövetségi kapitány Szolnokra hívta össze első keretét, amelyből több, a korábbi években meghatározó teljesítményt nyújtó játékos maradt ki. Alighanem csak átmenetileg, hiszen például Varga Dénes az ötödik hellyel zárult riói olimpia után úgy nyilatkozott, hogy a több évnyi kimerítő szezonok okán a válogatottság egy ideig biztosan nem hiányzik neki.
– Nagyon kevés lehetősége van a válogatottnak az összetartásokra a bajnoki szezon végéig, ez a január eleje az egyik ilyen időszak, amit mindenképpen meg kell ragadni, hiszen legközelebb csak a februári Volvo-kupán tudunk találkozni, ahol gyakorlatilag azonnal meccseket játszunk – nyilatkozta az új szövetségi kapitány.

A megyei napilap úgy tudja, a szakmai stáb csupán egy helyen változott. Továbbra is a kapitány munkáját segíti Gerendás György, új stábtag lesz a korábbi válogatott, jelenleg a KSI-t edző Németh Zsolt. A csapatorvos doktor Gábor Antal marad, mint ahogy a gyúró személye sem változik: Illés Roland felel továbbra is a játékosok mihamarabbi regenerálódásáért.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma, naponta átlagosan huszonöt otthon gyullad ki ilyenkor- írja oldalán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság. A fő veszélyforrások közé tartozik

Tovább »