Szeretet ebédje Jászberényben

Jászberényben idén is megtartották a Szeretet ebédje rendezvényét – írta az Új Néplap.

A berényi esemény célja nem az ételosztás, hanem az, hogy a helybéliek egy közösen elfogyasztott ebéd mellett elbeszélgessenek, a karácsonyra készülve egy rövid időre megálljanak, odafigyeljenek embertársaikra. A közösségi élmény megtapasztalásának szándéka hívta életre a programot és évről évre az adventi események egyik záróakkordja a városban.

Idén is a jászberényi önkormányzat tagjai, intézmények, civil szervezetek tagjai kínálták a finom ételt, egy igazi jászberényi különlegességet, a pandúrgulyást. A több száz adag ebédet Szántai Attila és családja, valamint a kulturális programokat szervező Jászkerület Nonprofit Kft. ajánlotta a helybéliek számra. A rendezvény mottójául Csitáry-Hock Tamás sorait választották, amely szerint „A karácsony nem csak egy nap, nem lehet csak egy nap, nem múlik a huszonnegyedik óra leteltével. Mert a karácsony egy érzés. A szeretet érzése.”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Korcsolyapálya Karcagon

A Városháza előtti téren december 17 és január 16 között nyílik alkalom kihasználni a téli sport adta lehetőségeket. A korcsolyapályán a kesztyű használata kötelező, a

Tovább »