Sikeres és mozgalmas évet zárt Kunhegyes

Díjmentesen használható műjégpálya nyílt Kunhegyesen. Jó évet zárt a település, az önkormányzat gazdasági helyzet stabil.

Annak ellenére, hogy 2016-ban még nem indultak el az EU-s pályázatok, több mint száz millió forint értékben valósult meg fejlesztés idén a Tisza-tó régió és a Nagykunság határán fekvő városban – értesült a Tisza-tó Rádió.

– Nagy gondot fordítottunk a civil szervezetekre, támogattuk őket. Elég pezsgő élet volt 2016-ban Kunhegyesen – mondta el érdeklődésünkre Szabó András Kunhegyes polgármestere. Az elmúlt időszakban sikerült megújítani a város karácsonyi díszkivilágítását is, mely a megyében az egyik legszebbre sikerült – véli a településvezető. Év végére sikerült újból megnyitni Kunhegyesen a műjégpályát, a térségben egyedülállóan belépődíj nélkül lehet igénybe venni.

– Sok feladatunk volt 2016-ban, de igyekeztünk mindent megoldani. A rendezvényeink színvonalasak voltak, ismét előre tudtunk lépni – összegezte az évet Szabó András.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Útlezárásra kell számítani Kisújszálláson!

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a szennyvízcsatorna helyreállítása zajlik a városban.  Kisújszállás közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint december 8-tól a Deák Ferenc utcán forgalmirend-változásra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag

Tovább »