Összefogásból újult meg Abádszalók ünnepi fénye

Az önkormányzat kezdeményezésére, a lakosság és a vállalkozások összefogásának köszönhetően újult meg idén Abádszalók ünnepi kivilágítása. Gyűjtést szerveztek, de az optimista várakozásokat is felülmúlta az akció sikere.

– Gyűjtést szerveztünk, még novemberben elindítottuk, Abádszalók karácsonyi fényeinek a megújítását tűztük ki célul. Nagyon örülök neki, köszönöm mindenkinek, aki támogatta a kezdeményezést – értékelt a Tisza-tó Rádiónak nyilatkozva Balogh Gyula Abádszalók polgármestere. Információink szerint, az előzetesen vártnál többen álltak az akció mellé, többszázezer forint gyűlt össze. Ennek köszönhetően újult meg idén Abádszalók ünnepi díszkivilágítása.

Új díszek kerültek a villanyoszlopokra is. (Kép: Abádszalóki Nyár)
Új díszek kerültek a villanyoszlopokra is. (Kép: Abádszalóki Nyár)

A településvezető hozzátette, hogy az újítások nem merültek ki ennyiben. Idén már új helyet és díszítést kapott a város karácsonyfája, továbbá Karácsonyi Vásárt szerveznek két hétvégén is. Elsősorban helyi kézművesek termékeit és hungarikumokat kínálnak az érdeklődőknek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Útlezárásra kell számítani Kisújszálláson!

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy a szennyvízcsatorna helyreállítása zajlik a városban.  Kisújszállás közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint december 8-tól a Deák Ferenc utcán forgalmirend-változásra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag

Tovább »