Nem változik a horgászjegyek ára 2017-ben

Így a következő évre szóló engedélyek az idei áron vásárolhatók meg. Ezek mellett, aki gátközlekedési engedéllyel vásárol horgászjegyet, az kedvezményekre számíthat – értesült a Tisza-tó Rádió.

Az árak tehát nem emelkednek, sőt 2017-ben a behúzós horgászatra jogosító éves engedély 30 %-al olcsóbb lesz, mint 2016-ban volt, ettől az ún. bojlis horgászmódszer minél nagyobb térnyerését remélik a Tisza-tavon – mondta Szabó István. A Tisza-tavi Sporthorgász Kft. marketingese szólt arról is, hogy megállapodtak a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatósággal, így a gátközlekedési engedéllyel vásárolt horgászjegyek ára is csökken jövőre. Ehhez egy betétlapot mellékelnek, mely a gáton való közlekedésre jogosítja fel annak tulajdonosát. Ez azonban csak a horgászjegyhez csatolva lesz érvényes – hangsúlyozta. Összességében egy éves jegynél, így ezres nagyságrendű spórolás is lehetséges.

Lehet ajándékozni is horgászjegyet, ehhez ajándékutalványt kell vásárolni, mely 2017-ben lesz beváltható. A horgászcsaládokban szép meglepetés lehet a fa alá.